Vision

Bok och hav är en internationell litteraturfestival i Karlskrona. Den ska bli årlig, den första genomförs 12-14 maj 2017.

Den internationella bokfestivalen är publikens festival, med en mängd olika evenemang, intressanta samtal, uppläsningar, läsarnas egna upplevelser av litteratur, både djupt och folkligt.

Den är i lika hög grad författarnas, gästernas, festival. Alla författare, internationella, svenska, blekingska är välkomna och de ska lämna festivalen med goda minnen av sitt möte med oss och med varandra. Det är så vi bygger en långvarig relation och skapar ett rykte om vår festival som någonting synnerligen attraktivt.

Det första året kommer vi att ha begränsade resurser, men det betyder inte att vi ska vara begränsade i våra idéer och tankar kring vad vi kan åstadkomma. Alla som vill bidra är varmt välkomna att göra så, inom de ramar som vi försöker skissa i den här visionen. Vi tror att fler kommer att göra som Marinmuseum, nämligen se den stora potentialen som finns i denna festival.

3 reaktioner på ”Vision

  1. det ska bli spännande det här. Var kan jag finna hela programmet för dessa dagar? Har köpt festivalpasset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *