Bli festivalsponsor

12-14 maj inträffar något som aldrig hänt förr:

Bok och hav  Karlskronas Internationella  Litteraturfestival

Det blir ett 30-tal medverkande författare och mer än 60 programpunkter på festivalen. Vi kommer bl a hålla till på Marinmuseum, Sparresalen och Örlogsmannasällskapets bibliotek i Sjöofficersmässen. Många av programpunkterna i Bok och hav anknyter till Karlskronas särskilda närhet till havet.

Det är väl känt att kulturen är en av de viktigaste faktorerna för en stads varumärke och attraktionskraft. Kulturlivet kan också vara en arena där fler grupper kommer till tals, och bidrar därmed till ökad jämställdhet. Litteraturfestivalen Bok och hav är ett av flera tecken på att den växande staden Karlskrona håller på att vakna till liv som kulturstad.

Vi erbjuder dig som företagare en möjlighet att hjälpa till att förstärka bilden av Karlskrona som kulturstad. Genom att stödja Bok och hav kan du öka förutsättningarna för att fler får ett innehållsrikare liv och ger samtidigt omvärlden en signal om att ditt företag är med där det händer.

Litteraturfestivalen är en stor satsning och även om det mesta av arbetet kring den görs av ideella krafter så är det ändå åtskilliga kostnader som måste täckas. Kultursamverkan är en växande verksamhet för företag, allt fler väljer det som ett komplement till eller ersättning för annat partnerskap.

Som festivalpartner kan du bidra genom att köpa biljetter till Bok och hav och dela ut till din personal och/eller dina affärskontakter. Ett festivalband som ger tillträde till samtliga 60 programpunkter (i mån av plats) under litteraturfestivalen kostar bara 200 kronor.

Partners tunga som granithällar:

  • Om du bidrar till festivalen med mer än 20 000 kr (100 festivalband) får du din logotyp både på vår hemsida och Facebooksida och vi kommer också att synliggöra dig och ditt företag som en viktig kulturmecenat.

Partners starka som eken:

  • Om du bidrar till festivalen med mer än 10 000 kr (50 festivalband) får du din logotyp på vår hemsida och Facebooksida.

Partners som vet att ord och saltvatten är livets essens:

  • Om du bidrar till festivalen med mer än 5000 kronor (25 festivalband) får du din logotyp på vår hemsida.

 

Enstaka festivalpass kan köpas online (se www.bokohav.se/biljetter )  men om man vill köpa ett större antal som kultur- och festivalpartner bör man istället ta kontakt med bokohav@gmail.com, dit man också kan skicka sin logotyp. Vill du stödja oss på annat sätt kan du kontakta oss direkt:

Bok och hav
Kontaktperson sponsring:  Sanna Karlsson
0455- 32 15 24
sanna.karlsson2@karlskrona.se